Deeper Thought

Pr, marketing, internet web 2, TV, hírek, filmek. Mindez tőlem az én szemszögemből.

Friss topikok

Címkék

ajánló (2) biztonság (1) buli (1) elso (1) etnikum (1) fesztivál (1) fiatalsag (1) film (1) hotel (1) internet (3) it (1) közélet (1) közösségi (1) kütyü (1) média (6) modern (1) network (1) nincs (1) party (1) samsung (1) social (1) szájt (1) telefon (1) turizmus (1) tv (1) twitter (1) újság (1) velemeny (1) web (1) web2 (1) weboldal (1) wifi (1) zene (1) Címkefelhő

Last Fm

Tematizált Social Network - kreativ.network.hu -Update1

2008.02.27. 11:29 | t3Ch | Szólj hozzá!

Címkék: média ajánló weboldal web social közösségi network szájt

Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, amit a kreatív hozott létre. A web 2.0 korában szociális hálózatot indítani igenis kifizetődő megoldás, még a magyar paicon is. Bár hozzá kell tenni, hogy az iwiw uralma egyenlőre megtröhetetlennek látszik, bár a MyVIP közelít hozzá, de a kritikus tömeget, az idősebb korosztályt nem tudják átcsábítani magukhoz. Ez az a korosztály, aki beregisztrál egy oldalra és azt kérdezio magától, minek menjek egy másikra, hiszen itt megvan minden.

Tehát a magyar terepen csak a tematizált oldalak lehetnek sikeresek, és én úgy érzem a kreatív, megtalálta az a lyukat ahol nagyon kinőheti magát. Egy erős branddel megtámogatott social network csak nyerő lehet. Adott a Kreatív, mint a kommunikációs szakma lapja, amit legalább 4-6 ezer döntéshozó olvas, és még számos módon (szabad példányok az egyetemekenek) eljut a felnövekvő generációhoz, akik majd a szakmát alkotják. Egy nagyon sikeres koncepció lehet, ha rá tudják venni az olvasóikat, hogy csatlakozzanak. Ha sikerül interakciót, mozgást létrehozni, gerjeszteni az oldalon, mindenképp megéri csatlakozni.

Felmerül a kérdés, Magyarországon menniyre van létjogosultsága a tematikus social oldalaknak. Nem tudom az Index meddig jutott a diplomás social szájtjával, de miután az iwiwen próbálnak tagokat toborozni spamekkel, úgy érzem kevéssé sikeres. ( valljuk be a 20k fő az kevés egy kicsit) Kíváncsi leszek, hogy mivé tudja magát kinőni ez a szájt. Én sok sikert kívánok neki!

http://kreativ.network.hu/

Update 1 - Kicsit tévedtem, a kreatív csak egy részét birtokolja a dolgonak, a network.hu az alap. És abból egy klubot\közösséget szponzorál. Elsőre azt hittem, hogy ők csinálták, nem lett volna rossz, de így is jó megoldás.

A bejegyzés trackback címe:

https://trendspotter.blog.hu/api/trackback/id/tr52301955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása