Deeper Thought

Pr, marketing, internet web 2, TV, hírek, filmek. Mindez tőlem az én szemszögemből.

Friss topikok

Címkék

ajánló (2) biztonság (1) buli (1) elso (1) etnikum (1) fesztivál (1) fiatalsag (1) film (1) hotel (1) internet (3) it (1) közélet (1) közösségi (1) kütyü (1) média (6) modern (1) network (1) nincs (1) party (1) samsung (1) social (1) szájt (1) telefon (1) turizmus (1) tv (1) twitter (1) újság (1) velemeny (1) web (1) web2 (1) weboldal (1) wifi (1) zene (1) Címkefelhő

Last Fm

Az igazi kettősség

2008.01.05. 17:35 | t3Ch | Szólj hozzá!

Címkék: telefon samsung kütyü

A Samsung kiadott egy új telefont. Ez nem annyira meglepő, lévén körülbelül naponta jelenik meg valami új. De ez egy picit különleges. A D880 szembemegy a szolgáltatókkal és két simkártya kezelését tezsi lehetővé egyszerre.

Emlékszem még, voltak ilyen próbálkozások, de azokban csak anniy volt a plussz, hogy 2 kártyának volt benne hely és ki-be kellett kapcsolgatni, ha váltogatni akartál. Nos ebben már nem kell. Bekapcsolásután kiválasztod melyik legyen a "kimenő" kártya és melyik legyen a ásodlagos és már kész is vagy. Mivel ezek után mindkét számra jövő hívásokat egyszerre kezeli, tehát olyan mintha csak egy telefonod lenne.

Akinek volt már céges-privát telefon kombinációja, tudhatja, hogy milyen kellemetlen tud lenni mindkettőt hurcolni, töltögetni stb. Nekem már 3 éve ez a problémám van és lehet, hogy megtaláltam a megoldást.

A specifikációkról itt tudtok tájékozódni arról most nem írok, arra ott vannak a megfelelő oldalak. Amit azomban kiemelnék az a megnagyobbított aksi. Mert ugye 2 hálózaton vagy egyszerre, ami zabálja rendesen az akkut.

Mivel én nem vagyok egy telefon mániás- két dologra használom sms és beszélgetés (sms-re alig), tökéletes választás. Bár nem tagadom nehéz döntés lesz a GPS, érintőképernyő, WiFi, 3G telefon és a D880 között. Mert az nagy vágyam, hogy a lap topot lerakva szabadabban mozoghassak és mégis kiéljem a netfüggőségemet.

A bejegyzés trackback címe:

https://trendspotter.blog.hu/api/trackback/id/tr47285900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása