Deeper Thought

Pr, marketing, internet web 2, TV, hírek, filmek. Mindez tőlem az én szemszögemből.

Friss topikok

Címkék

ajánló (2) biztonság (1) buli (1) elso (1) etnikum (1) fesztivál (1) fiatalsag (1) film (1) hotel (1) internet (3) it (1) közélet (1) közösségi (1) kütyü (1) média (6) modern (1) network (1) nincs (1) party (1) samsung (1) social (1) szájt (1) telefon (1) turizmus (1) tv (1) twitter (1) újság (1) velemeny (1) web (1) web2 (1) weboldal (1) wifi (1) zene (1) Címkefelhő

Last Fm

Késelés a Blaha Lujza téren

2008.01.15. 17:01 | t3Ch | Szólj hozzá!

Címkék: média biztonság közélet etnikum

December környékén láttam egy videót az indexen. Riportot készítettek a román kisfiúval aki saját állítása szerint a "Blaha ura". Elég megdöbbentő történet volt, látszott a gyereken, hogy nem több 12 évesnél, de sütött belőle az agresszió. A videó ezen a linek található. By the way. Az index nem tudom, hogy rendezi a dolgait, de a kapcsolódó anyagokat a cikk végén megjeleníthetné, mert ezt a videót nem volt könnyű felhajtani.

Szóval január 11.-i hír, hogy a Blahán combon szúrt egy gyerek egy másik fiatalt az MP3 lejátszójáért. Akkor döbbentem rá, hogy valószínűleg a szurkáló és avideón látható srác ugyanaz. Később az index bizonyítékot is szolgáltat erre. De ami a lényeg...amiért születik a post: a kommentek.

Volt egy ember aki azt írta, hogy az iylen gyerek miatt fogom 10 év múlva félteni a barátnőmet a Blahán. Erre jött egy másik reakció, hogy már holnaptól féltenie kell. És mennyire igaza lett...

A bejegyzés trackback címe:

https://trendspotter.blog.hu/api/trackback/id/tr91298577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása