Deeper Thought

Pr, marketing, internet web 2, TV, hírek, filmek. Mindez tőlem az én szemszögemből.

Friss topikok

Címkék

ajánló (2) biztonság (1) buli (1) elso (1) etnikum (1) fesztivál (1) fiatalsag (1) film (1) hotel (1) internet (3) it (1) közélet (1) közösségi (1) kütyü (1) média (6) modern (1) network (1) nincs (1) party (1) samsung (1) social (1) szájt (1) telefon (1) turizmus (1) tv (1) twitter (1) újság (1) velemeny (1) web (1) web2 (1) weboldal (1) wifi (1) zene (1) Címkefelhő

Last Fm

Illegalparty 3as6árH1 - Update 1

2008.05.28. 15:06 | t3Ch | Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló fesztivál buli party

Három éve úgy alakult a dolog,hogy Budafokon voltam éppen a rendszeres évi borünnepen. Ekkor érkezett egy telefon egyik ismerősömtől, hogy megyünk-e fel a Hármashatár hegyre, mivel óriási buli van fent. mondtam miért is ne.

Mivel lekéstük az utolsó felfelé menő buszt maradt a gyaloglás, de akkor már gyanús volt, hogy valami tényleg lehet odafent, mert nem voltunk egyedül az úton és 1km távolságról is kivehető volt a zene. Megerősítette a tényt, az is, hogy stoppoltunk felfelé, mivel a borünnep miatt ugye, már kevéssé voltunk szomjasak. Aki felvett minket solymári volt és ő erősítette meg, hogy ő is azért nézett fel ide, mert hallotta a zajt.

Ott is vagyunk.

Majd egy kilóméteres kocsisor volt az út mentén -értsd parkoltak. Meglepődtünk rendesen, hogy mi lezs ez itt. Bár tegyük hozzá nem lehetett a szokásos dokk, bed előtt álló járgányokat látni. Akik ide feljöttek tényleg a zenéért és az érzés (nem szeretem a feeling szót) miatt jöttek. Mivel akkoriban és talán most is még, tényleg illegális volt a rendezvény az esemény csak szájról szájra terjedt illetve néhány flyert lehetett elkapni Bécsben a gazometer előtt és a Pesti Underground bulikon.

Helyszín

a Hármashatár hegy teteje. Világosban nem voltam még soha ott, úgyhogy nem tudok sokat mondani erről. Volt egy nagyszínpad, ami egy nagy tisztás végében állt, profi hang és fény technikával. Itt szólt a techno, mint leg ismertebb vonal. A többi helyszínen volt, hogy egy szakadt Ford Fiesta csomagtartója volt a pult és két hangfal volt csak kirakva, de bőven elég volt. Álltál a hegyoldalban és csak élvezted a zenét. Nem voltak trendi-macsó-gucci fiúk. Csak közvetlen, megítélésem szerint "normális" :) emberek.

Öt helyszín volt D'n'B, minimal techno, HC, GOA és egy Chill részleg. A hangulat fantasztikus volt. Hajnal négy körül fáradtunk meg és elindultunk le a hegyről szembe velünk meg a rendőrség... razzia. A végkimenetel nem tudom mi lett, mert a mainstream média nem is tudott a dologról és akkoriban nem nagyon voltak még blogok. De nem hiszem, hogy komolyabb balhé lett volna. Gondolom mindenki bedobálta a Brooklyn fűtésbe amit be kellett, majd távozott.

Az ehhez tartozó életérzést leginkább talán a Trend címú film jellemzi. Ajánlom mindnenkinek megnézésre. (magyar link).

De, hoyg miért is írok minderről. Mert idén is lesz buli. Akinek megjött a kedve, vagy csak kíváncsi találkozhatunk a Hármashatár hegyen, péntek 13-án. Infók itt!


Aki esetleg nem tudná, hogy mit is jelentenek ezek a szavak, mint Goa, trance, HC vagy csak betekintést szeretne, hgy mit takarnak az egyes műfajok annak ajánlom ezt az oldalt. Bár több értelmezés is létezik, illetve nincsenek kiforrott kategóriák, de kezdeti eligazodásnak megteszi.

Amúgy tudtátok, hogy a világ egyik legnagyobb és legjobb Goa buliját magyarországon találjátok? Hogy minden év augusztusában világ szerte kerekednek fel Brazil, Indonéz, kanadai, Svéd, Finn fanatikusok látogatnak hozzánk O.Z.O.R.A -ra.

Most olvastam a hivatalos oldalon, hogy csúsztatják a bulit a felázott talaj és a változékony időjárás miatt. Az új időpont:

2008.07.04 - péntek - Lineup ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://trendspotter.blog.hu/api/trackback/id/tr12491852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása